Kirjanpitäjä,
yrittäjän tärkein kumppani

 

Kirjanpito tehdään sinun yritystäsi varten, jotta voisit tehdä oikeita ratkaisuja liiketoimintasi suhteen. Kirjanpitäjältä saat neuvoja yrityksesi talouden suunnitteluun ja ohjaamiseen myös silloin, kun et sitä välttämättä itse huomaa kysyä. Tulemme luoksesi ja olet tervetullut toimistollemme. Soita tai laita viestiä, sovitaan yhteinen hetki vaikka kahvikupin ääressä.

Sinun ei tarvitse osata kaikkea itse, autamme sinua taloushallinnon asioissa ja sinulle jää aikaa keskittyä liiketoimintaasi, siihen minkä sinä osaat parhaiten. Kirjanpitoa ja verotusta koskevat säännökset muuttuvat jatkuvasti, siksi jatkuva kouluttautuminen on tärkeää, tämä on meille sydämen asia.

 

 

 

 

Toimintaperiaatteemme

 

Haluamme löytää asiakkaillemme parhaiten toimivimmat ratkaisut taloushallinnon käytännön toteutuksessa. Pyrimme hoitamaan meille annetut tehtävät vastuullisesti, ammattitaidolla ja turhia viivyttelemättä. Noudatamme voimassa olevia lakeja, verohallinnon ohjeistuksia ja hyvää kirjanpitotapaa, joka perustuu mm. kirjanpitolakiin, kirjanpitoasetukseen ja kirjanpitolautakunnan antamiin ohjeisiin ja lausuntoihin, sekä tunnistamme asiakkaamme rahanpesulain vaatimalla tavalla.

Arvostamme rehellisyyttä ja avoimuutta ja kunnioitamme luontoa. Ympäristön ja yhteisen omaisuuden vahingoittamista tai anastamista, ihmisten hyväksikäyttöä tai lahjontaa emme hyväksy. Emmekä hanki itsellemme, yrityksellemme tai asiakkaillemme rahaa tai muuta omaisuutta epärehellisin keinoin. 

Asiakassuhteet ovat yrityksellemme tärkeintä. Pyrimme aktiivisesti neuvomaan ja auttamaan asiakkaitamme, tarvittaessa konsultoimme yhteistyökumppaneitamme, eri alojen asiantuntijoita ja viranomaisia. Pystyäksemme auttamaan asiakkaitamme kirjanpidon säännösten ja verotuksen muuttuessa koko ajan, on jatkuva koulutus osa arkeamme. Huolehdimme oman ammattitaitomme ylläpidosta. Haluamme tuntea yrityksesi jotta voimme tukea liiketoimintaasi parhaalla mahdollisella tavalla.